Najboljše zaščitno steklo


zaščitno steklo

Prenehajte skrbeti za razne praske, ostale sledi ali pa celo razpoke svojih mobilnih telefonov, s pomočjo odličnega zaščitnega stekla. Zasloni naših mobilnih telefonov, so danes vsekakor presenetljivo močni, vendar se bodo ti vseeno borili s padcem na beton, tudi če ima vaš mobilni telefon najmočnejše steklo, ki nam je danes na voljo. Torej zaščitno steklo je zares idealna zadeva in tega zagotovo potrebujete, če se želite popolnoma prepričati v to, da ne boste slučajno ostali z razbitim ali pa hujše opraskanim steklom svojega telefona, ali pa v primeru popravila z računom, precej velikega zneska, vsakič ko vam telefon ponesreči pa de iz žepa ali iz rok.

Danes nam je na izbiro kar nekaj zaščitnih stekel, vsako zaščitno steklo izmed njih, pa ima svoj nabor precej podobnih lastnosti. Pri izbiri pravega zaščitnega stekla, pa na zmedo povzroča tudi sama količina proizvajalcev zaščitnih stekel, izmed katerih pa imajo vsi svoje strokovno področje. Torej nekateri proizvajalci so s svojimi zaščitnimi stekli odlični pri zagotavljanju poceni, a vendar tudi zanesljivih zaščitnih stekel, drugi pa se popolnoma osredotočajo na svojo vrhunsko izkušnjo z uporabo samo najboljših in ponavadi tudi najdražjih materialov, kateri so nam danes na voljo, in nam tako z njimi ustvarijo zares samo najboljša zaščitna stekla. Zaščitna stekla so danes vsekakor precej razširjeni in kot smo že omenili, te danes dela ogromno veliko proizvajalcev, tako da je lahko naša izbira precej zastrašujoča in zakomplicirana, in je lahko precej težko najti pravo zaščitno steklo za naš telefon. Torej namesto da bi sami izbirali med tisoče različnih zaščitnih stekel, za stotine različnih modelov telefonom in samih blagovnih znamk, smo vam mi tu sestavili popoln seznam nekaterih najboljših proizvajalcev zaščitnih stekel, kateri so vam danes na voljo, tako da upamo, da bo vaša izbira z našo pomočjo vsaj malo lažja in ne tako zelo zastrašujoča.

zaščitno steklo

Najboljše zaščitno steklo – JETech

Zaščitna stekla JETech so idealna za vse tiste, ki si želijo učinkovito zaščititi svoj mobilni telefon in hkrati tudi prihraniti kar nekaj denarja. Skratka za vse vas, ki ne želite zapravljati ogromno denarja na dodatkih za svoje mobilne telefone je JETech zares idealen proizvajalec. JETech vam na voljo nudi ogromno različnih unikatnih dodatkov za vse mobilne telefone, vseh različnih mobilnih znamk in to po zelo dostopni ceni. Tu pa je pomembno da se zavedate, da tudi če je nek produkt cenejši od ostalih to še ne pomeni, da je ta tudi veliko slabši in iz najbolj cenjenih materialov. Danes so vsa zaščitna stekla izdelana iz kaljenega stekla, ki pa nam nudi izjemno dobro odpornost na vse možne poškodbe. Pogosto pa je tudi, da proizvajalci svoje zaščitno steklo prodajajo v setih po 3x, 4x, 6x itd. tako da nikoli ne boste ostali brez zaščite.

Premium Tempered Glass zaščitno steklo – Spigen

Še eno izmed najboljših zaščitnih stekel je Spigen, ta ima zelo enostavno namestitev in oleofobni premaz, ki pomaga preprečiti nastanek prstnih odtisov ter ostali madežev. Zaščitna stekla Spigen nam nudijo zaščito večih plasti, ki bo vaš mobilni telefon zaščitila tako zunaj kot tudi v notranjih prostorih. Spigen pa vam na voljo ponuja tudi veliko izbiro ovitkov, ki pa so zares eni izmed najboljših.

 

Recent Posts