Stojalo za mobilni telefon – kako se uporablja


Vaš telefon potrebuje nekaj drugega kot žep ali dno torbe. To je stojalo za mobilni telefon! Tam je, da podpre vašo napravo, ko jo želite uporabiti prostoročno. Kako pa deluje ta mobilni dodatek? Zakaj bi ga uporabili? V današnjem prispevku bomo pobliže pogledali namen stojal za mobilni telefon.

Kaj je stojalo za mobilni telefon?

Stojalo za mobilni telefon je majhen predmet, ki se uporablja za podporo vaše mobilne naprave. Zasnovani so tako, da sedijo na trdi podlagi, kot je miza ali avto, kolo, pisarni, tako da lahko gledate smešne videoposnetke, se pomikate po slikah in na koncu ohranjate telefon čist in varen.

Stojalo za mobilni telefon

Katere so različne vrste stojal za telefone?

Stojalo za mobilni telefon je lahko v različnih barvah in stilih, od čudnih in domiselnih do elegantnih in praktičnih.

Stojalo za mobilni telefon – PopSockets

Morda nič ni bolj trendovsko kot »cool« PopSocket na zadnji strani telefona. Najdete ga lahko v katerem koli slogu, pa naj bo to kot barvilo za kravato, marmor ali pokrito z mačkami v vesolju.

Stojalo za mobilni telefon – stres igrače

Ta zabavna stojala za mobilni telefon so polna osebnosti in mehkobe. Vaš telefon bo lep in oblazinjen, zato vam ni treba skrbeti za morebitne praske ali druge poškodbe.

Stojalo za mobilni telefon – obroči

Obroči so nekako podobni bratrancu PopSocket-a. Napravo lahko podprete, če želite gledati Netflix, ali druge programe, ki si jih radi ogledujete in držite priročno stojalo v obroču.

Stojalo za mobilni telefon – zlaganje

Stojalo za mobilni telefon lahko tudi varno pospravite za kasnejšo uporabo. Zložljiva možnost je žepne velikosti in jo je enostavno prenašati, če ste na primer vedno na poti.

Stojalo za mobilni telefon – stoječe

Telefon postavite v stoječe stojalo, ki sedi na vaši mizi. Tako si lahko oddahnete od pošiljanja sporočil in si vzamete čas za kavo.

Stojalo za mobilni telefon – prilepiti na površino

Nekatera stojala za mobilni telefon se z lepilno površino prilepijo na ploskev, na primer v avtomobilu. Ta držala je zelo enostavno odstraniti, če jih boste kasneje želeli zamenjati.

Stojalo za mobilni telefon – Auto Mount

Vsi smo seznanjeni, da moramo držati roke stran od telefona, medtem ko smo za volanom! Stojalo za mobilni telefon je namenjeno prav temu. Auto Mount stojalo enostavno namestimo v avtomobil, nanj položimo svojo napravo in z lahkoto lahko poslušate najljubšo glasbo ali pa uporabite stojalo z napravo za navigacijo. Lahko izberete tudi stojalo z ogledalom.

Stojalo za mobilni telefon – naredi doma

Prikažite svoj telefon kot čudovito umetniško delo. Majhno stojalo za mobilni telefon drži vašo napravo točno tam, kjer jo lahko vidite in jo imate vedno pri roki, kot zabaven in umetniški kos domačega okrasja.

Kako lahko uporabljate stojalo za mobilni telefon

Ljudje smo v večini »pritrjeni« na svoje telefone, kar pomeni, da lahko stojalo ali držalo uporabljamo povsod – v avtu, spalnici, na delovnem mestu in celo v vrsti v trgovini!

stojalo za mobilni telefon 1

Stojalo za mobilni telefon – katere so prednosti uporabe

Stojalo vas nekako »ohranja«, da ostajate organizirani in daje rokam oddih. Tako poskrbi za varnost in čistočo telefona, še bolj, poskrbi za vaše udobje in produktivnost.

Udobje

Držanje telefona za gledanje videoposnetka je lahko naporno. Pravzaprav lahko pametni telefon tehta do 0,3 kilograma! Roke in vrat se vam bodo zahvalili, če boste napravo držali na stojalu.

Varnost

Stojalo za mobilni telefon je še posebej pomembno, ko ste na poti. Vsako leto se zaradi uporabe mobilnih telefonov zgodi veliko prometnih nesreč. Odložite telefon, ko ste na poti.

Produktivnost

Med službo ali šolo ne smete gledati telefona. To lahko povzroči tudi do pet ur izgubljene produktivnosti. Stojalo preprečuje, da bi bil telefon viden in se boste lažje osredotočili na dane zadolžitve.

Čistoča

Če je telefon na svojem mestu, boste imeli manj nereda na mizi. Zdaj vam ni treba skrbeti, da ga ne boste postavili pod zvezke, mape in drugo pisarniško opremo.

Ne glede na to, ali ste oseba z mobilnim telefonom sistema Android ali iPhone, lahko s stojalom za telefon dobite veliko. Dodajte to uporabno mobilno dodatno opremo na svoj seznam želja! Stojalo za mobilni telefon je skoraj za vsako situacijo, predvsem pa so vsa stojala cenovno ugodna in za vsak žep.

 

Recent Posts