Poročni fotograf bo zanesljivo posnel fantastične fotografije najinega nepozabnega dne


Poročni fotograf mora imeti izkušnje in fotografirati poročno fotografijo z ljubeznijo ter predanostjo, zato je Dejan Žagar poročni fotograf bil večkrat nagrajen za svoje poročne fotografije. Če želite, da bodo vaše fotografije in posnetki zabeleženi na nepozaben in inovativen način tako, da se posnameta vajina zgodba in pravljica, je Dejan pravi naslov za to dejanje. Prišel bo kadarkoli in kamorkoli in je hkrati zanesljiv ter točen. Izdelal bo fotografije in tudi album, če želite ter video o vajini poroki. Da bo ta najbolj srečen dan res nepozaben in ne bo šel v pozabo, ampak ga bodo deležni še vajini otroci ter vnuki, najemita profesionalnega fotografa, ki ve, kaj dela.

Poročni fotograf naj bo zanesljiv in inovativen

Zanesljiv poročni fotograf vas ne bo pustil na cedilu, pa naj bo karkoli. Tam bo in fotografiral bo. Včasih se zgodi kakšna višja sila, za te primere ima Dejan rezervni načrt in sicer na vašo lokacijo pošlje drugega fotografa, ki ga je preizkusil in z njim dolgo sodeluje, Dejan pa garantira, da bo posnel fotografije enake kakovosti, kot bi jih on sam.

poročni fotograf

Dejan je tak poročni fotograf, ki rad dela sam, da ima dovolj svobode in da se lahko prilagaja situacijam. Preden se bo fotografiranje zgodilo, se pogovori z vama in naredi okviren scenarij dogajanja ter snemanja, da bo lahko posnel vse po načrtu. Snema pa tudi spontane dogodke. Ta poročni fotograf vam bo vedno za petami in okoli vas, vendar vas ne bo oviral, samo posnel bo vrhunske fotografije, na katere bosta res ponosna.

Kako najamete poročnega fotografa?

Pred dogodkom se srečate, pogovorite in sklenete pogodbo, če se strinjate s ceno snemanja in obdelave fotografij te izdelave foto albuma. Fotografije dobite v roku nekaj dni, album pa čez kakšen mesecev. Fotograf bo izbral najboljše fotografije. Posname jih preko 700 in vam jih da 500 najboljših. Naredi lahko tudi video posnetek in ga zmontira tako, da bo res lep za pogledat.

Najamete ga tako, da ga pokličete ali mu pišete in poklical vas bo, da se boste srečali ter se pogovorili. Na srečanju vaju bo spoznal in naredil okviren načrt, kako bo posnel vajino poroko. Vedeti mora še, kje se bo poroka odvijala, da preveri ambient in možnosti fotografiranja ter snemanja vnaprej, da se res dobro pripravi. Spontanost je pri fotografiranju sicer super zadeva, vendar morajo biti nekatere stvari načrtovane, da se ne zgrešijo.

Kako ob fotografiranje potekalo?

Poročni fotograf bo na kraj dogodka prispel že prej in naredil poskusne fotografije z vama ter pričami, nato, ko bo imel nastavljeno vse, od luči do pripomočkov, pa bo začel zares. Nekaj fotografij bo posnel tako, da vas bo namerno postavil na določena prizorišča in v določene poze.

En del dogajanja pa bo poročni fotograf snemal spontano in vam sledil na vsakem koraku. Posnel bo priče, dogajanje, sam obred, okolico in goste. Ne bo vas motil, ker je navajen snemati z vseh možnih kotov in tekati okoli, bodo pa fotografije res fantastične, kjer bo ujel vzdušje tega dne in vaš žareč izraz na obrazu.

Odličen poročni fotograf točno ve, kako se mora postaviti, da so fotografije res lepe. Enako velja za portrete, ki jih lahko posname tako, da boste na fotografijah zasijali pa čeprav menite, da niste fotogenični. Zagotovo vas bo presenetil in boste o sebi spremenili mnenje. Vsaka nevesta in vsak ženin pa sta lepa in vredna pozornosti.

V kakšni obliki boste dobili fotografije?

Fotografije se posname z digitalnim fotoaparatom in so v digitalni obliki, zato jih boste po obdelavi in izboru poročnega fotografa prejeli v tej obliki. Lahko jih boste predvajali na računalniku, televiziji, mobilnem telefon in pošiljali naokoli ali natisnili.

Če hočete imeti res kakovostno natisnjene fotografije je najbolje da vam poročni fotograf naredi ožji izbor fotografij ter res lepe in unikatne foto album, na katerega boste ponosni. Fotografije so tako kakovostne, da bodo zdržale še nekaj naslednjih generacij, ki bodo lahko občudovale vajin ljubi dogodek.

Zaradi vsega tega se vama splača najeti profesionalca, ki ve kaj dela in lahko vse naredi res kakovostno ter nepozabno, kajti če gre kar koli v tem dnevu narobe in amperski snemalec naredi napako, ne boste dobili posnetkov neponovljivega dne, ki ga ne boste moli nikoli več ponoviti. To bi bila res velika škoda, ki si je ne morete privoščiti zato res premislite, kdo bo fotografiral in snemal vajin največji dna v partnerstvu, ko sta se odločila za skupno pot.

Recent Posts