Kateri je najboljši brezžični polnilec za telefon


Danes je izbira zares najboljšega brezžičnega polnilca nekaj ne tako zelo preprostega, kot si morda mislite. Ker je danes tako, da vse več pametnih telefonov podpira standard za brezžično polnjenje Qi, je brezžični polnilec za telefon stvar, katera je postala veliko bolj sposobna od prejšnjih generacij, ravno tako pa je ta danes tudi veliko bolj cenovno ugodna. Kar pa nam lahko povzroči tudi probleme pri sami izbiri pravega brezžičnega polnilca, saj nam je tako težje izbrati zares najboljše izmed vseh polnilcev, kateri so nam danes na trgu na voljo.

Mi smo se za vas v tej smeri kar dobro pozanimali in tudi testirali kar nekaj brezžičnih polnilcev za telefon, tako da upamo da vam bo naš članek vsaj malo olajšal vaš nakup in da bo vaš novi brezžični polnilec za telefon nekaj zares nepogrešljivega v vašem vsakdanjem življenju. Torej na podlagi naše raziskave in našega testiranja so spodaj navedeni brezžični polnilci najboljši, ti polnilci so za naprave IOS-a in tudi Androida, tako da boste zagotovo našli pravega za svoj telefon. Vsi ti brezžični polnilci pa so hkrati opremljeni tudi z zares odličnimi in unikatnimi dizajni, ki se bodo vašemu telefonu lepo podale in tega naredile še bolj izjemnega. Ravno tako pa imajo čisto vsi ti brezžični polnilci zares izjemne lastnosti, popolnoma zanesljivo delovanje in seveda so ti tudi cenovno precej ugodni.

Najboljši brezžični polnilec za telefon

Če pa si želite kratkega odgovora, vam bomo tu podali tudi tega, in sicer po našem mnenju je danes najboljši brezžični polnilec za telefon, polnilno stojalo “Belkin Boost Up”, ta stane okoli 40 dolarjev. To polnilno stojalo ima 10 vatni polnilnik, ki vam bo omogočil počitek oziroma polnjenje vašega mobilnega telefona v ležeči in pa tudi v portretni usmeritvi.

Navedli pa vam bodo tudi še kar nekaj drugih brezžičnih polnilcev, ki vam bodo omogočali polnjenje večih naprav hkrati, tu je najpogostejša kombinacija iPhona in Apple Watch-a, na voljo pa imate vsekakor tudi ostale modele, kateri so namenjeni Android telefonom in pametnim uram. Nato pa so še nekateri polnilci, ki pred konkurenco izstopajo glede na svojo polnilno moč ali pa po svojemu samemu dizajnu. Skratka mi vam svetujemo, da se zares dobro prepričate in da si še vi sami ogledate vse te brezžične polnilce.

Belkin Boost Up stojalo za brezžično polnjenje

Boost Up je danes vsekakor najboljši brezžični polnilnik, ki nam je danes na voljo. Tega odlikuje do 10 W moči,  ki pa se seveda razlikuje glede na mobilni telefon, katerega na njem polnimo. iPhone bo ta polnil z 7.5 W močjo, Samsunge z 9 W, ostale naprave s podporo Qi pa se danes polnijo pri okoli 5 W moči. To polnilno stojalo pa je primerno tudi za telefone, na katerih so močnejši ovitki, saj je ta združljiv s primeri, ki so debeli do 3mm. Njegova trdna zasnova pa vam omogoča prilagajanje med polnjenjem, tako da boste lahko svoj mobilni telefon med polnjenjem z lahko uporabljali. Ta brezžični polnilec za telefon pa ima tudi LED indikatorsko lučko, ki vas bo obvestila, kdaj se bo vaša naprava polnila, ali pa če vas telefon ne bo pravilno nameščen in se ta posledično ne bo uspešno polnil. Na voljo pa imate dve barvi, črno in belo. Tako da boste lahko svoje stojalo prilagodili svojemu prostoru.

polnilec za telefon

Nanami Fast brezžični polnilec za telefon

Ta je idealen za vse tiste, ki iščete poceni brezžični polnilec za telefon, ki vam bo hkrati prinesel tudi potrebno moč. Ta vam je na voljo s svojim zelo preprostim dizajnom stojala, ki pa vam omogoča uporabo s katero koli napravo IOS-a ali pa Androida. Ravno tako pa vam tudi ta omogoča polnjenje v pokončnem in tudi v ležečem položaju, tako da boste lahko telefon hkrati tudi uporabljali.

Recent Posts