Pozor! Nosilec za telefon za motor mora imeti vse te lastnosti!


Če že morate uporabljati telefon med vožnjo, naj bo to varno. Nosilec za telefon za motor je prava ideja za vse, ki obožujete dolge vožnje z motorjem, vmes pa radi koga pokličete.

Nosilec za telefon za motor pa ni samo pripomoček za prostoročno telefoniranje, ampak je pravzaprav namenjeno bolj temu, da je telefon lepo nameščen na varnem, vi pa lahko uporabljate navigacijo. Če imate motor in ste ljubitelj dolgih voženj, potem je nosilec že skoraj nujna oprema. Zagotovo ste že pomislili, zakaj bi kupovali nov nosilec za telefon za motor, če pa že imate enega v avtu. Ali lahko nosilec za telefon za avto, uporabljate tudi na motorju, oziroma v čem se razlikujeta?

Kakšne lastnosti mora imeti nosilec za telefon za motor?

  1. Izdelan mora biti iz kvalitetnega materiala – nosilec za telefon za motor mora biti iz trpežnega in vodoodpornega materiala, saj je v nasprotju z avtomobilskim nosilecem za telefon, izpostavljen neugodnim vremenskim razmerom. Če ne želite, da v slabem vremenu, vaš telefon skrivate pred dežjem, potem je najboljše, da kupite takega, ki bo kos slabim vremenskim razmerom. Najprimernejši material je narjaveče jeklo.
  2. Enostavna namestitev – tako nosilec za avto, kot za motor, na katerege želite postaviti svoj telefon, mora imeti možnost enostavne namestitve.
  3. Dodatna stabilnost, ki prepreči, morebitno izpadanje telefona iz ležišča, tudi v najbolj ekstremnem vremenu, kot je na primer močan veter, dež, toča, neurje, itd.
  4. Fleksibilna rotacija – poleg tega, da nosilec za telefon za motor omogoča dobro fiksacijo, je pomembno tudi, da ima možnost za fleksibilno rotacijo 360 stopinj. To pomeni, da ga lahko poljubno nastavite v položaj, kot vam najbolj odgovarja, da bo v tistem trenutku najbolj funkcionalen.
  5. Združljivost z različnimi znamkami motorjev, pa tudi, da se ga lahko uporabi na drugih krmilih, kot je kolo, invalidski voziček, pilotirani zmaji, golf vozički in ostala vozila, ki imajo primerno krmilo.
  6. Nosilec za telefon za motor mora biti take oblike, da ni omejitve, glede velikosti telefona. Tako je lahko združljiv z večina različnih znamk telefona, kot so na primer Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Nexus in druge.
  7. Elastična zaščita bo še dodatno zaščitila vaš telefon.
  8. Silikonski pas, da omili tresljaje in tako poskrbi, da bo vožnja na motorju prijetna na vseh terenih.

V čem se razlikuje nosilec za telefon za motor od avto nosilca?

Kljub temu, da ima nosilec za telefon za motor veliko karakteristik, s katerimi vam olajša uporabo telefona med vožnjo z motorjem, pa se vseeno malce razlikuje od avto nosilca. Medtem, ko mora nosilec za na motor biti vodoodporen, v avtu to ni potrebno, ker ga slabo vreme ne ovira. Kvaliteta materiala avto nosilcev pa je pomembna zgolj iz vidika, da bo nosilec čim dlje časa opravljal svojo funkcijo. Nosilec, ki ga uporabljate v avtu pa ima na primer nekaj dodatnih funkcij, kot je na primer možnost polnjenja telefona. Medtem, ko lahko nosilec na motor pritrdite samo na krmilo, imate v avtu več možnosti. Lahko se ga pritrdi na armaturno ploščo ali pa na vetrobransko steklo.

Kateri nosilec za telefon za motor izbrati?

Na trgu je veliko ponudbe za nosilce za telefon, tako za avto, kot za motor in ostala krmila. Če kupujete nosilec za motor, potem je najboljše da poiščete takega, ki je prilagodljiv tudi za ostala krmila in ga boste lahko uporabljali tudi, na primer na kolesu. Eden izmed takih je univerzalni nosilec pametnega telefona, ki ima nepremočljivo torbico, za lažje prenašanje vašega telefona. Izdelan je tako, da vam omogoča neoviran pogled na motor in okolico, hkrati pa omogoča lahko upravljanje telefona med vožnjo. Ker je primeren za montažo na različna krmila, kot je kolo, ali pa invalidski voziček, je super ideja za vse, ki iščete nekaj univerzalnega. Če pa iščete nekaj bolj kvalitetnega, pa izberite Ram Mounts nosilec za telefon za motor, ki se ponaša z vrhunsko kvaliteto, robustnostjo in dolgo življensko dobo. Tak nosilec je kos vsem vremenskim razmerom, hkrati pa se dobro obnese na vseh terenih.

Recent Posts