Nosilec mobilnega telefona za kolo poskrbi za vašo varnost


Redko kdo danes še zapusti svoj dom brez mobilnega telefona v žepu, saj ga zaradi njegove vsestranske uporabnosti potrebujemo na skoraj vsakem koraku. Pri različnih oblikah rekreacije se zato pogosto srečamo s težavo, kam pospraviti mobilni telefon, da nas pri gibanju ne bo oviral. Če ste navdušenec nad kolesarjenjem je nosilec mobilnega telefona za kolo za vas prava rešitev.

nosilec mobilnega telefona za kolo

Zakaj se izplača kupiti nosilec mobilnega telefona za kolo?

Ko se odpravimo na kolo raziskovat nove kraje, se pogosto poslužujemo tudi uporabe mobilne navigacije, saj nam le-ta služi, da se lažje orientiramo. Na kolesu je zaradi večje hitrosti praktično nemogoče držati telefon ves čas v roki, gledati na navigacijo in zraven spremljati še promet in cesto. Za to je nosilec mobilnega telefona za kolo odlična alternativa.

Montaža nosilca na kolo je zelo enostavna, hkrati pa je večina nosilcev za telefon za kolo cenovno zelo dostopnih. Ko imate nosilec ustrezno pritrjen na krmilo kolesa, se že lahko odpravite na prvo pustolovščino. Vanj v nekaj trenutkih namestite svoj mobilni telefon, ki vam bo lahko med vožnjo služil kot navigacija, ura, štoparica, brez težav boste tudi videli, ali imate kakšen nujen klic, zaradi katerega bi se morali ustaviti.

nosilec za mobitel

Glavna prednost nosilca je ta, da je ves čas kolesarjenja vaš telefon na varnem in ni v nevarnosti, da bi padel na tla iz kakšnega žepa. Hkrati pa vam omogoča boljšo kolesarsko izkušnjo, saj lahko spremljate svoj napredek na zaslonu telefona, če seveda uporabljate tovrstne aplikacije. Najpomembnejša prednost nosilca pa je varnost, ki jo le-ta omogoča. V primeru, da vas med kolesarjenjem kdo pokliče, vam ni treba izvajati gimnastičnih gibov, da telefon izvlečete iz žepa nahrbtnika, in s tem ogrožati sebe in drugih udeležencev v prometu, ampak le ošinete zaslon mobilnega telefona in že vidite, kdo vas kliče.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu?

Ko kupujete nosilec mobilnega telefona za kolo, morate biti pozorni na to, da je izdelan iz kakovostnega materiala, ki bo trdno držal vaš telefon, da je vodoodporen in da ima prilagodljive nastavke. To pomeni, da ga lahko pritrdite na »balance« oziroma krmila različnih premerov, ter da je primeren za telefone različnih dimenzij. Tako vam bo služil zelo dolgo časa, saj ne bo odvisen od tega, katero koli vozite in katere vrste telefon imate trenutno v lasti.

Nosilec mobilnega telefona za kolo je odličen nakup za vse tiste, ki radi preživljate svoj prosti čas na kolesu. Omogoča vam, da lahko aktivno uporabljate aplikacije na telefonu, namenjene kolesarjenju, hkrati pa poskrbi za večjo varnost tako vašega telefona, kot tudi vas v prometu.

Recent Posts