Iphone 7 menjava stekla cena je pogosto vprašanje uporabnikov iphona


Nesreče in nezgode se dogajajo vsak dan. Tudi telefoni niso nobena izjema. Najpogosteje se zgodi, da pride do razbitega stekla. Če ste uporabnik telefona iphone 7 vas najverjetneje tudi zanimajo te tri stvari: kje lahko opravite popravilo iphone 7, menjava stekla, cena.

iphone 7 menjava stekla cena

Kje lahko opravite popravilo iPhone 7?

Popravilo stekla na modelu iphone 7 lahko opravite na vseh pooblaščenih servisih za telefone iphone v Sloveniji. Z nekaj kliki v spletnem iskalniku jih ne bo težko najti, hkrati pa boste na njihovi spletni strani izvedeli še vse o popravilu iphone 7 menjava stekla cena.

Vsekakor vam ne priporočamo, da se popravila, oziroma zamenjave stekla lotite sami, ali pa da jo zaupate sosedu, ki v prostem času rad popravlja telefone. Telefoni iphone imajo svojevrstno zgradbo, zato niso naklonjeni različnim domačim popravilom, ki ne vključujejo uporabe prilagojene opreme. S tovrstnimi posegi v telefon lahko namreč naredite več škode kot koristi, zaradi česar boste na koncu morali popraviti več kot le razbito steklo.

Kako poteka menjava stekla?

Menjava stekla je mogoča v primeru, da imate razbito steklo, vendar telefon še vseeno deluje, le vi ga ne morete uporabljati, saj steklo ne zaznava vaših prstnih odtisov. V primeru, da telefon od poškodbe dalje ne deluje, je glavni vzrok za težavo drugje, ne le v razbitem zaslonu.

Steklo vam lahko zamenjajo na dva različna načina. Lahko vam zamenjajo le steklo ali celoten zaslon. Najboljša možnost je, da vam zamenjajo le steklo, saj je to popravilo manj zahtevno in tudi cenovno ugodneje. Hkrati pa ob menjavi samega stekla ohranite nekatere funkcije, ki se pri menjavi zaslona lahko izgubijo (avtomatično prilagajanje osvetlitve), izognete se težavam z neodzivnim zaslonom, hkrati pa na vašem telefonu ostane original LCD zaslon, ki je zagotovo boljši od kopij, četudi so te lahko zelo kakovostne. Samo steklo je mogoče zamenjati v primeru, da je na telefonu poškodovano, oziroma razbito le steklo. Če pa je poškodba širša, pa je potrebna zamenjava celotnega zaslona.

Kakšna je cena?

Iphone 7 menjava stekla cena je odvisna od ponudnika storitve ter kakovosti zamenjanega stekla. Cene za menjavo stekla se gibljejo med 70 in 80 €. Pri tem pa je dobro vedeti, da uradni serviserji po opravljeni storitvi pogosto nudijo tudi podaljšanje garancije, kar vam lahko pride zelo prav.

Iphone 7 menjava stekla cena je vprašanje, ki skrbi mnoge uporabnike, saj nihče noče zapraviti celega premoženja za zamenjavo stekla. Največ privarčujete če storitev opravite pri uradnem ponudniku, saj si s tem zagotovite kakovostno storitev in možnost podaljšanja garancije.

Recent Posts